KONTAKTY

U Chlupáče - Klikni si po chuti
Záhumení 456
687 22 Ostrožská Nová Ves
tel: +420 777 123 326
napište nám

NOVINKY

arr3SLEVA na mini pamlskovník!V prosinci jsme si kromě měsíční nabídky balíčjů připravili také akci na mini pamlskovníky. Tak jaký... arr3BLACK FRIDAY! (čtvrtek - neděle) + doprava ZDARMABLACK FRIDAY - JE VŠUDE KOLEM TEBE! Tak i u nás :-). 28. 11. - 1. 12. 2019   Sleva na vybrané... arr3Vánoční krabičky pro ChlupáčeVyberte si pro svého chlupáče originální dárkovou krabičku a ještě podpoříte útulkáče :-)!   ... arr3Nové 100% pamlskyOnline - 100% pamlsky jako platýs, pštrosí či koňské kousky!  ... arr3Spuštěn VO prodej!Velkou novinkou je, že jsme pro Vás vytvořili Velkoobchodní nabídku našich ručně šitých pamlskovníků... arr3Raw Raw pamlsky   FREEZE DRIED - sušeno mrazemGlycerin FREE - bez glycerinuB.A.R.F. - vhodné pro barf100%... arr3SOUTĚŽ - POMÁHÁME ÚTULKŮMSOUTĚŽ PRODLOUŽENA DO 15. 9. 2019 ... arr3Agi vodítka onlineAGI VODÍTKA - ONLINE!!!   Nabídka vodítka pro Vaše Chlupáče na různé sporty je již v naší... arr3Dentální pamlskyDo kategorie - pro svěží dech, jsme zařadili nové dentální pamlsky. Klikněte si pro ně ... arr3Klikni a pomáhej!Od 1. 5. 2019 jsme zapojeni do projektu Click and feed https://www.clickandfeed.cz/   Zakoupením... arr3Cestujeme se stánkemÚčastníme se i různých akcí, kde si vždy můžete vybrat z hotových balíčků mls pro své Chlupáče!  ... arr3Kurzy poslušnostiPřemýšlíte, jak v tyto první jarní dny využít čas s Vaším chlupáčem? A co takhle společné kurzy -... arr3DOPRAVA ZDARMAPři nákupu nad 1000,- DOPRAVA ZDARMA :-)! ... arr3Spuštěno Klikání!Dne 18. 8. 2018 jsme pro Vás spustili nový web Klikni si pochuti! Kde můžete vybírat z toho... arr3KAPSIČKY & KONZERVYNově jsme pro Vás do našeho sortimentu zařadili kapsičky od značky Barking Heads & kapsičky +...

ZBOŽÍ V AKCI

KLIK 2 Kč
skladem
KLIK 3 Kč
skladem

KLIK 49 Kč
skladem
KLIK 29 Kč
skladem
KLIK 129 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů