KONTAKTY

U Chlupáče - Klikni si po chuti
Záhumení 456
687 22 Ostrožská Nová Ves
tel: +420 777 123 326
napište nám

NOVINKY

arr3SOUTĚŽ - POMÁHÁME ÚTULKŮMarr3Spuštěn VO prodej!Velkou novinkou je, že jsme pro Vás vytvořili Velkoobchodní nabídku našich ručně šitých pamlskovníků... arr3Raw Raw pamlsky   FREEZE DRIED - sušeno mrazemGlycerin FREE - bez glycerinuB.A.R.F. - vhodné pro barf100%... arr3Agi vodítka onlineAGI VODÍTKA - ONLINE!!!   Nabídka vodítka pro Vaše Chlupáče na různé sporty je již v naší... arr3Dentální pamlskyDo kategorie - pro svěží dech, jsme zařadili nové dentální pamlsky. Klikněte si pro ně ... arr3Klikni a pomáhej!Od 1. 5. 2019 jsme zapojeni do projektu Click and feed https://www.clickandfeed.cz/   Zakoupením... arr3Cestujeme se stánkemÚčastníme se i různých akcí, kde si vždy můžete vybrat z hotových balíčků mls pro své Chlupáče!  ... arr3Kurzy poslušnostiPřemýšlíte, jak v tyto první jarní dny využít čas s Vaším chlupáčem? A co takhle společné kurzy -... arr3DOPRAVA ZDARMAPři nákupu nad 1000,- DOPRAVA ZDARMA :-)! ... arr3Spuštěno Klikání!Dne 18. 8. 2018 jsme pro Vás spustili nový web Klikni si pochuti! Kde můžete vybírat z toho... arr3KAPSIČKY & KONZERVYNově jsme pro Vás do našeho sortimentu zařadili kapsičky od značky Barking Heads & kapsičky +...

KLIK 109 Kč
skladem
KLIK 129 Kč
skladem
KLIK 139 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů