KONTAKTY

U Chlupáče - Klikni si po chuti
Záhumení 456
687 22 Ostrožská Nová Ves
tel: +420 777 123 326
napište nám

NOVINKY

arr3SOUTĚŽ - POMÁHÁME ÚTULKŮMarr3Spuštěn VO prodej!Velkou novinkou je, že jsme pro Vás vytvořili Velkoobchodní nabídku našich ručně šitých pamlskovníků... arr3Raw Raw pamlsky   FREEZE DRIED - sušeno mrazemGlycerin FREE - bez glycerinuB.A.R.F. - vhodné pro barf100%... arr3Agi vodítka onlineAGI VODÍTKA - ONLINE!!!   Nabídka vodítka pro Vaše Chlupáče na různé sporty je již v naší... arr3Dentální pamlskyDo kategorie - pro svěží dech, jsme zařadili nové dentální pamlsky. Klikněte si pro ně ... arr3Klikni a pomáhej!Od 1. 5. 2019 jsme zapojeni do projektu Click and feed https://www.clickandfeed.cz/   Zakoupením... arr3Cestujeme se stánkemÚčastníme se i různých akcí, kde si vždy můžete vybrat z hotových balíčků mls pro své Chlupáče!  ... arr3Kurzy poslušnostiPřemýšlíte, jak v tyto první jarní dny využít čas s Vaším chlupáčem? A co takhle společné kurzy -... arr3DOPRAVA ZDARMAPři nákupu nad 1000,- DOPRAVA ZDARMA :-)! ... arr3Spuštěno Klikání!Dne 18. 8. 2018 jsme pro Vás spustili nový web Klikni si pochuti! Kde můžete vybírat z toho... arr3KAPSIČKY & KONZERVYNově jsme pro Vás do našeho sortimentu zařadili kapsičky od značky Barking Heads & kapsičky +...

KLIK 129 Kč
skladem
KLIK 139 Kč
skladem
KLIK 155 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů